Tartalom átvétel

Kirándulás Komáromba

Örülök az eddigi jelentkezéseiteknek. Jó lenne, ha ezúttal is szép számban gyűlnénk össze, úgy mint tavaly vagy tavaly előtt.

A komáromi Vasmacska panzió nem túl nagy, ezért kérlek benneteket minél előbb jelezzétek részvételi szándékotokat. A jelentkezéseket a beérkezesek sorrendjében tudjuk elfogadni és jelenteni a panzió felé.

Nagyon jó lesz a program, és egy történész bevonásáról/meghívásáról is tárgyalunk, aki vezetőnk lenne a két napban a komáromi Lenkey vonalat mélyítendő. A programról röviden: Monostori és Igmándi erődök meglátogatása, komáromi és észak-komáromi városi séták, Jókai múzeum (Zichy palota) , Ácsi csata emlékmű, Lenkey kopjafa, európa udvar meglátogatása stb.

A Vasmacska panzió árai: 4500 forint/fő/éjszaka + 800 forint reggeli/fő + egyszeri 300 ft idegenforgalmi adó.

Mindez gyerekeknek 12 év alatt 50%.

Természetesen, aki már péntek este (ápr. 22) ott szeretne aludni vagy vasárnap este (24.)  tovább maradni megoldható csak jeleznünk kell.

Azt hiszem ezek nagyon jó árak. Természetesen számoljatok majd még az egyéni étkezésekkel (egy ebéd 23-án és egy vacsora 23-án) valamint az erődök belépőjével, ami 1000 forint/fő diák/nyugdijas és 1150ft felnőtteknek. 6 év alatt ingyenes. Az észak-komáromi euro árakat még nem tudom, de várom.

Kérem a fenti információk tudatában adjátok le jelentkezéseteket nekem legkésőbb márc 25-ig.

Ne feledjétek az 1%-otokat!